Pričarajte erotično vzdušje

Foto: Žurnal24 Ljubezen potrebuje romantiko.
K pestremu ljubljenju ne spadajo le raznoliki položaji. Pomembno je tudi erotično vzdušje, ki ga lahko pričarate že z nekaj malenkostmi.
Oglej si celoten članek

Kamasutra ni le knjiga o položajih, temveč o ljubljenju in vsem, kar spada v to čutno področje. Vatsjajan je tako omenil tudi pomembnost vzdušja oziroma pravega prostora, ki naj bi bistveno pripomogel h kakovosti posteljnih radosti.

Njegove nasvete je treba seveda popestriti z običaji 21. stoletja, kljub tem pa lahko rečemo, da je vedel, kako pričarati erotično vzdušje. Vatsjajan je tako priporočal udoben, estetski prostor, ki naj bo nasičen z bogatimi dišavami. Da bo postelja prijetna na pogled, naj bo prekrita z belim pregrinjalom in polna cvetja, modruje Vatsjajan in dodaja, da je najboljša taka, ki je nizka na sredini. Pred ljubljenjem morata ljubimca očistiti svoje telo, pritajiti svetlobo in poskrbeti za čutno glasbo.


Kaj k temu lahko sploh še dodamo? Morda le to, da boste v današnjem času brez težav poskrbeli za vroče vzdušje. Kupite nekaj dišečih sveč in zgoščenko s počasno glasbo. Spalnica naj bo pospravljena, da vas nečistoča in nered ne bosta motila. Najbolj pomembne so seveda čiste rjuhe. V bližini postelje naj bo tudi steklenica hladne penine in drobno sadje, kot so jagode ali grozdje. Ne pozabite, da predigro lahko popestrite s kockami ledu, smetano in tekočo čokolado. Priskrbite si tudi dišeče čistilne robčke, ki naj ležijo na nočni omarici, da vam ne bo treba takoj po ali celo pred ljubljenjem v kopalnico. Priporočamo tudi eterična olja, ki bodo obogatila seksi masaže. Več o točkah, na katere se morate osredotočati, pa v naslednjem članku o erogenih conah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.