Pričarajte si zimski videz

Foto: Lana Špital Violet look Lana Špital Foto: Lana Špital Violet look Lana Špital Foto: Lana Špital Violet look Lana Špital Foto: Lana Špital Violet look Lana Špital Foto: Lana Špital Violet look Lana Špital Foto: Lana Špital Violet look Lana Špital Foto: Lana Špital Violet look Lana Špital
Očarajte z zimskim videzom, ki ga lahko pričarate s kančkom vijolične barve. Naj vaše oči pritegnejo poglede drugih.
Oglej si celoten članek

Naša vse bolj uveljavljena vizažistka Lana Špital za prihajajoče dni priporoča hladnejši zimski videz, ki bo zagotovo vzbudil pozornost. Osvežite svoj videz v nekaj korakih. 

Na celotno veko nanesite sivo senčko. Nato v očesno gubo in zunanji del veke nanesite malce temnejšo sivo in poskrbite, da dobro zabrišete črto med obema odtenkoma sive. Ob trepalnice nato narišite vijolično črto. Za to uporabite barvico, senčko ali črtalo za oči.

Sedaj je na vrsti spodnja veka. Nanjo nanesite temnejši odtenek sive barve. Nazadnje se posvetite še trepalnicam. Privihajte jih s škarjami za oblikovanje trepalnic in nanesite maskaro. Videz, ki ste ga želeli, je že tu.

Več nasvetov in idej za ličenje najdete TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.