Prihaja koledar Ledenovroče 2011

Foto: Žurnal24 Pred začetkom včerajšnje tekme je pevka Katja Koren odpela himno. (Foto: Grega V Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Frenk Nova in Alenka Gotar Foto: Žurnal24 Katarina Jurkovič, NežaMarolt, Kaly Kolonič, Maria Masle Foto: Žurnal24 Miki Vlahovič iz skupine Victory z družino
Šest slovenskih estradnic bo krasilo posebni koledar Tilie Olimpije Ledenovroče 2011, katerega izkupiček bo namenjen obdarovanju dva tisoč otrok.
Oglej si celoten članek

Hokejski klub Tilia Olimpija je povabil šest znanih slovenskih estradnic, ki bodo naslednje leto dvigovale hokejski utrip in jih bo mogoče videti na posebnem koledarju Ledenovroče 2011. Projekt ima tudi človekoljubno noto, saj bo Tilia Olimpija z denarjem, ki ga bodo zbrali na dražbi koledarja, namenila za obdaritev dva tisoč otrok.

Na Facebook strani Tilie Olimpije in na www.ekskluzivno.si že poteka nagradna igra, kjer lahko ugibate, katerih šest predstavnic nežnejšega spola se bo pojavilo na "ledenovročem" koledarju, kar je za zdaj še skrivnost. Koledar bodo predstavili na slavnostni prednovoletni prireditvi 8. decembra, kjer bodo simpatične estradnice tudi prvič uradno razkrite.

Včerajšnjo zmago zelenih zmajev pa so si ogledali tudi številni znani Slovenci, ki si jih lahko ogledate v galeriji.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.