Prihaja Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana

Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana
Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana v prestolnico prihaja že petič, potekal bo med 5. in 7. oktobrom. Tokrat mednarodni premijski teden mode napoveduje nove ustvarjalske in scenografske presežke.
Oglej si celoten članek

Tokrat se bodo predstavili AKULTURA. ARNOLDO & BATTOIS, CLICHÉ, D'ALPAOS, DRAŽ, IVANMAN, IZADORA VERLIČ, JSP, MILICA VUKADINOVIC, NATASA PERSUH, PETER MOVRIN, SARI VALENCI for Andraž, SENS, SOFIA NOGARD, SUSNYARA in TANJA ZORN.

Potekal bo tudi natečaj za mlade modne oblikovalce, ki bo zmagovalcu poleg priložnosti za predstavitev avtorskega dela v obliki samostojne modne revije, instalacije ali razstave, strokovnega priznanja in denarne nagrade prinesla tudi priložnost za sodelovanje z mednarodno blagovno znamko Lee Cooper in blagovnico Maxi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.