Prihaja prva slovenska grozljivka - Idila

Foto: Žurnal24 idila Foto: Žurnal24 idila Foto: Žurnal24 idila
Ko se modno fotografiranje spremeni v boj za preživetje …
Oglej si celoten članek

Prvega oktobra v kinematografe prihaja grozljivka Idila, celovečerni prvenec režiserja Tomaža Gorkiča.

Zgodba govori o amaterskem fotomodelu Zini, ki se po prekrokani noči v družbi ambiciozne Mie, apatične Dragice in snobovskega fotografa Blitcza odpravi na modno fotografiranje v naravo. Na poti do lokacije srečajo nekaj čudaških domačinov, za katere se ne zmenijo. Na idiličnem travniku, ki služi kot prizorišče fotografiranja, jih grobo napadeta domnevna lastnika travnika. Tako se povsem običajno snemanje v naravi spremeni v neusmiljen boj za preživetje …

Film je nastal v produkciji Blade Production v sodelovanju s Slovenskim filmskim centrom, Strup produkcijo, 666 Productions in NuFrame. V glavnih vlogah najdemo mešanico novih in prekaljenih igralskih obrazov, ki jo tvorijo Nina Ivanišin, Lotos Vincenc Šparovec, Nika Rozman, Jure Drevenšek in Sebastian Cavazza.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • h3o
    16:20 11. Julij 2015.

    bo treba gledat, obvezno

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.