Prihaja punkerski šov z U. K. Subs

Foto: Žurnal24
Legendarna britanska punk skupina bo 15. februarja nastopila v Gala hali na Metelkovi.
Oglej si celoten članek

Punk Rock Show so redni mesečni dogodki v Gala hali, na katerih se na odru družijo slovenski punk rock bendi – 15. februarja pa bodo program popestrili z legendarno skupino iz tujine; prihajajo namreč britanski punkerji U. K. Subs. Za vstopnice v predprodaji boste odšteli 11 evrov, na dan koncerta pa 14.

U. K. Subs so svojo glasbeno pot začeli že daljnega leta 1976 – na sceni so torej že skoraj 37 let. Bili so del originalnega punkerskega gibanja v Veliki Britaniji, ki je nato preplavilo ves svet. Frontman skupine Charlie Harper (68) je bil pred tem r'n'b-pevec, vsakdanji kruh pa si je služil s striženjem las. Ja, prav ste prebrali – badboy punkrocka Harper je bil nekoč frizer. U. K. Subs na leto odigrajo od 150 do 200 koncertov, Harper pa je še edini originalni član v zasedbi, ki je do zdaj zamenjala 21 kitaristov, 19 basistov in 34 bobnarjev.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.