Prihajajo Nesmrtni

Foto: Youtube Nesmrtni
Epska zgodba Nesmrtni v 3D različici s Henryjem Cavillom in Mickeyjem Rourkeom v glavnih vlogah prihaja v naše kinematografe 10. novembra. Oglejte si napovednik.
Oglej si celoten članek

Brezobzirni kralj Hyperion, ki ga igra Mickey Rourke, v spektakularni epski zgodbi o izdajstvu, maščevanju in usodi, vodi svojo krvoločno vojsko na morilski pohod čez Grčijo, da bi našli
smrtonosno orožje, ki bo uničilo človeštvo.

V 3D pustolovščini, ki v slovenske kinematografe prihaja 10. novembra letos, poleg oskarjevega nominiranca Rourkea nastopajo tudi Henry Cavill, Isabel Lucas, Freida Pinto, Luke Evans in Stephen Dorf.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.