Prijatelj komedije

Foto: Žurnal24 Perry ostaja, kar bo dokazal tudi v novi komediji o (pre)samozavestnem menedžerj
Kriza srednjih let. V novi seriji jo bo preboleval nekdanji prijatelj Chandler.
Oglej si celoten članek

Matthew Perry se vrača na male zaslone. V novi televizijski situacijski komediji pa ne bo samo igralec, ampak bo sodeloval tudi pri pisanju scenarija.

Prehitela sta ga že dva

Prijatelj Chandler bo s svojo komedijo postal že tretji od prijateljev, ki se na televizijske zaslone vračajo s svojo monokomedijo. Prvi je bil Joey (Matt LeBlanc), ki je smeh požel z istoimensko serijo, pred kratkim pa je dobil vlogo tudi v seriji BBC z naslovom Episodes. Sledila mu je Courteney Cox oziroma prijateljica Monica, ki je občinstvo letos že osvojila z glavno vlogo v seriji Cougar Town v produkciji Sony Pictures TV, kjer bodo snemali tudi Perryjevo komedijo.

"Poskušamo narediti nadaljevanko, ki bi bila resnično zelo smešna in ki bi si z upočasnjenim tempom lahko privoščila tudi globoke trenutke," je povedal Perry. Ideja za vnovični prihod na televizijo je produkt čezmernega "gledanja Alana Partridgea in britanske Pisarne ter želje po tem, da bi bil spet smešen", je povedal štiridesetletni prijatelj, ki bo v seriji igral vase zagledanega športnega menedžerja, ki začne pri štiridesetih na novo vrednotiti svoje dosedanje življenje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.