Prijatelji ji pred nosom zapirajo vrata

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Novo mesto, novo življenje, stari prijatelji? Katie Holmes lahko o tem le sanja.
Oglej si celoten članek

Po ločitvi od Toma Cruisa se Katie Holmes trudi začeti nanovo. K temu spada tudi iskanje stika z ljudmi, ki jih je v zakonu s Tomom zanemarjala. To pa očitno ne bo tako enostavno, je sedaj povedal njen prijatelj iz otroštva. "Katie poskuša navezati stike s starimi prijatelji, ti pa z njo nočejo imeti opravka. Pred nosom so ji zaloputnili vrata. Ne želijo se namreč ukvarjati s vso pozornostjo, ki jo je deležna,“ pravi vir in dodaja: "Sedaj, ko ji Tom ne predpisuje več, s kom se lahko videva, bi ji morala biti odprta vsa vrata. A temu ni tako, saj ji znanci še vedno niso oprostili, daje po poroki popolnoma pozabila na svojo preteklost.“

Katie pa se kljub temu ne misli skrivati. Popolnoma se je posvetila svojo igralski karieri. Trenutno se pripravlja na gledališko igro Dead Accounts.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.