Prijateljica Kate Middleton prireja orgije

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Prijateljica britanske vojvodinje Catherine bo jutri v New Yorku priredila seks zabavo, o kateri naj bi se še nekaj časa govorilo …
Oglej si celoten članek

Župana Rudolph Giuliani in Michael Bloomberg sta se zelo trudila iz New Yorka narediti spodobno mesto, a jima bo očitno podjetna Emma Sayle prekrižala načrte. 36-letna prijateljica žene britanskega princa Williama bo namreč jutri v 1100 kvadratnih metrov velikem stanovanju priredila seks orgijo Killing Kittens (slengovski izraz za žensko masturbacijo). Erotični klub z istim imenom je Emma sicer že ped leti ustanovila v Londonu.

Zabave se bodo lahko udeležile osebe, ki so stare med 18 in 50 let in imajo v omari večerno obleko in masko. Vstopnina za ženske znaša 100 dolarjev, za pare 240 dolarjev. Prigrizki – kaviar in ostrige – v ceno niso vključeni.

"Je kot v filmu,“ pravi Gwyneth Romein, ki se je udeležila že več zabav Killing Kittens, kjer si ženske izberejo partnerja ali več partnerjev, s katerim bodo legle v posteljo.

Britanka je klub, ki šteje že več kot 10 tisoč članov, ustanovila leta 2005, dve leti pred športnim dogodkom, na katerem je spoznala Kate Middleton in se z njo spoprijateljile. Obstajajo celo govorice, da je bila Kate članica omenjenega seks kluba. Teh namigovanj ni potrdil nihče. "Kate o klubu ve vse. Zdi se ji zabavno. Nad njim je očarana. Vsa dekleta so nad njim očarana,“ pravi Emma.

Cena vstopnine je sicer odvisna od mesta, v katerem se odvija zabava. Ponavadi se gibljejo med 65 in 750 evri. Ena najbolj legendarnih zabav so priredili v hiši, v kateri so snemali film Kraljev govor.

Vstopnico za sobotno zabavo je kupilo že 60 oseb. Med gosti bo tudi skupina britanskih bančnic. "Našim gostom je skupno to, da so uspešni in lačni življenja,“ pravi Saylova, ki pa v svoj klub ne spusti vsakogar. Pred nakupom vstopnice ji morate poslati fotografijo. "Naši člani so zahtevni. 150 kilogramov težka oseba ne sodi sem. To sicer ne pomeni, da sprejemamo le manekene in manekenke.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.