Prikolica se pelje, v njej pa...

Foto: Žurnal24 Pi takšni ženski vam mora biti vseeno, ali seksata v prikolici ali kje drugje.
Kaj vam preostane, ko se s fantom peljeta v počitniški prikolici? Seveda morate obvezno preizkusiti posteljo.
Oglej si celoten članek

Izkušnja, ki sem jo doživela pretekli vikend je popolnoma brez vsake primere. Sestra in njen mož sta naju s fantom povabila na morje, kamor sta peljala tudi prikolico. Seveda sva bila takoj za, a sva se odločila za nenavadno obliko potovanja. Peljala sva se namreč zadaj v počitniški prikolici. Pri roki sva imela hladilnik s hladno pijačo, televizijo in vse ostalo kar tudi doma. Hm...tudi posteljo. Fantovo neprestano nagovarjanje, da bi seksala v sestrini prikolici me je precej vzburilo, saj sem se zavedala, da naju prav nihče ne more presenetiti, vsaj dokler smo se premikali. Ni mi bilo potrebno še enkrat reči, saj sem mu že skočila v naročje. Počutila sem se prav sproščeno in sila zabavno se mi je zdelo vse skupaj.


Poljubil je njeno vročo muco. © iStockphoto

 
Vroče med rjuhami
Sprva sem avtomatično še pogledovala proti vratom, nato pa sem se vendarle navadila na to, da sva popolnoma sama. Postajala sem vse bolj drzna in z veseljem sem privzdignila potno rit, ko mi je želel z nje potegniti spodnji del kopalk. Zdrknile so na tla, kjer sem jih z nogo samo še potisnila vstran ter sedla nazaj. Na vso moč se je trudil z roko priti med moje noge, a mu zaradi položaja ni uspelo. Meni je šlo zaradi tega na smeh, saj si je bil pripravljen zlomiti roko, da bi se le lahko dokopal moje vroče žemljice. Naredila sem mu uslugo, pa sebi tudi in sedla postrani. Tako je imel popolnoma prosto pot do moje češpljice in kaj hitro z roko švignil tja. V tistem trenutku je šel moj jezik še globlje v njegova usta, saj sem postala neizmerno pohotna in potrebna. Prav prijetno je bilo, ko me je nežno drgnil po nabreklem ščegetavčku in noge so se mi dobesedno razlezle narazen. Če bi tako ostala samo še nekaj sekund bi mi zagotovo prišlo, a pred tem sem si zaželela še kaj drugega. Vstala sem, nato pa prav počasi počepnila navzdol, se zagledala v nabreklino med njegovimi nogami, ter potegnila njegove hlače navzdol. Njegov junak je švignil pokonci, kot bi ga kdo izstrelil. Zapeljivo sem se muzala okoli njega, ga prestavljala iz roke v roko in ga delala živčnega. Nato sem se z ustnicami naslonila na vrh njegovega uda in kot v počasnem posnetku drsela preko njegovega vrha. Nenadoma se je prikolica nagnila v desno, očitno smo šli v oster ovinek in v trenutku so bila moja usta polna. Fant je zavzdihnil od presenečenja, jaz pa sem momljala, a ga iz ust nisem potegnila.  Pričela sem spuščati svojo glavo navzdol in njegova tresoča roka na temenu mi je povedala kako zelo lepo mu je. Z desnico sem mu korenjaka zgrabila tik nad korenom in ga pričela pohotno obdelovati. Doma si tega nisem upala, saj je v moje stanovanje vsak hip lahko vstopila sestra, s katero sva si delili hišo.

Ko hormoni podivjajo ...
Mojo sproščenost je izdatno občutil moj fant, ki me takšne ni bil vajen, pritoževal pa se tudi ni. Vse hitreje sem polzela po nabrekli batini in goltala slino, ki je polnila moja usta. Čudilo me je, da je bil tako vzdržljiv, toda očitno je bila sproščenost tista, ki nama je omogočila neverjetno izkušnjo kar med vožnjo. Čutila sem, da me potiska od sebe, saj očitno ni želel končati v moja usta, kar pa je za moške skrajno nenavadno. Kakorkoli že, bila sem vesela, da je takšnega mnenja in legla na sosednjo posteljo, ki je bila vsaj za trenutek tako prijetno hladna. Vstal je in mi legel med noge, ter takoj pritisnil poljub na vročo muco. Bila sem presenečena nad pohoto s katero se je zapodil vame, saj ga takšnega nisem še doživela. Poljubljal se je z mojo češpljo, kot bi mu bila moja usta, jezik je pričel potiskati globoko vanjo, jo sesal in razpiral s svojimi prsti. Zdelo se mi je, da tistega velikega O nihče več ne more ustaviti, toda vedela sem kaj se pri meni lahko med orgazmom pripeti, zato je bilo bolje zanj, da ni imel svoje glave med mojimi nogami. Kar za lase sem ga potegnila nase, z desnico poiskala njegovega trdega lepotca in ga nastavila na povsem razmočeno češpljo. Tudi, če ne bi hotel, bi ga imel takoj notri, tako voljna je bila, pa tudi kar sama sem se zavihtela nanj. Z nogama sem se oklenila njegovega hrbta in se dvignila s postelje, ter prisesala nanj. Tudi premakniti se mu ni bilo potrebno, saj sem vse storila sama v tistem momentu, ko so divji hormoni preplavili moje telo. Kljub temu pa sem hitro omagala, pošle so mi moči in sem padla na hrbet, toda še vedno sem ga čutila globoko v sebi. Tokrat je bil v naletu on in popolnoma sem se mu predala. Oči so mi lezle nazaj, pot mi je brzel s čela in po hrbtu, on pa me je nabijal kot še nikoli na svojo batino , ki je nato hitro zalila sestrino posteljnino. S tem se v tistem hipu nisva prav nič ubadala, saj nama je bilo enostavno prelepo.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.