Prilepljen na straniščno školjko

Foto: Žurnal24 Obtičal je na javnem stranišču.
Neki britanski moški je pristal v bolnišnici, ker je obtičal na javnem stranišču. Reševalci so povedali, da je nekdo očitno namerno prekril straniščno školjko z močnim lepilom.
Oglej si celoten članek

Reševalci so morali v javnem stranišču odstraniti jekleno straniščno školjko skupaj z moškim, ki je sedel na njej. Nesrečnež se je prilepil na lepilo, ki ga je očitno neki šaljivec namazal po školjki. Eden od reševalcev je povedal: "Kljub hudim naporom ga nismo mogli odstraniti s stranišča, zato smo vse skupaj ob pomoči gasilcev izruvali in moškega odpeljali v bolnišnico."

Zdravnik je tam 35-letnika osvobodil s kemičnimi sredstvi. Britanec razen rdečice na obrazu ni imel hujših posledic. Predstavnik bolnišnice je povedal, da je bilo moškemu zelo nerodno. Straniščno školjko pa so že vrnili na njeno standardno mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.