Priljubljena ameriška igralka v kritičnem stanju

Foto: Profimedia Anne Heche Foto: Profimedia Anne Heche Foto: Profimedia Anne Heche Foto: Profimedia Anne Heche
Po poročanju tujih medijev, se je simpatična igralka s svojim avtom zaletela v hišo, avto je zagorel ...
Oglej si celoten članek

53-letna filmska igralka Anne Heche se je po prvih informacijah včeraj hudo poškodovala, s svojim mini cooperjem naj bi se pri visoki hitrosti zaletela v hišo.

Foto: Profimedia Anne Heche

Po nesreči je avto zagorel, zagorela naj bi tudi hiša, v katero je priletela. Gasilci naj bi potrebovali skoraj 30 minut, da so igralko rešili iz avtomobila. Na policiji so potrdili le, da je voznica mini cooperja v nesreči utrpela hude opekline in je še vedno v kritičnem stanju.

Njen bivši partner, igralec Thomas Jane je povedal, da je njeno stanje resno, a trenutno stabilno, piše Daily Mail.

Priljubljena igralka je ostala gledalcem v spominu po številnih vlogah, med drugim v filmih Six Days, Seven Nights, Donnie Brasco in Psiho. Med drugim je prejela tudi televizijsko nagrado Emmy za vlogo v dramski seriji Another World.

Foto: Profimedia Anne Heche

 

Razhod Kim Kardashian in Pete Davidson: konec je

Igralka ima dva sinova, enega z bivšim soprogom, snemalcem Colemanom Laffoonom, drugega pa s soigralcem iz serije Med and Trees, Jamesom Tupperjem. Znana je tudi kot dolgoletna partnerica televizijske voditeljice Ellen DeGeneres.

Foto: Profimedia Anne Heche

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.