Primož Kozmus dobil sina Maksa

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Hčerkici Marie Rose se je pridružil bratec Maks.
Oglej si celoten članek

Slovenski olimpijski šampion v metu kladiva Primož Kozmus je drugič postal očka. Skupaj s soprogo Majo, s katero imata hčerko, sta postala ponosna starša novorojenca Maksa. "Maksimalno dober dan! V drugo ati! Dobrodošel, Maks!," je na Twitterju zapisal Kozmus.

Brežičan je na mednarodnem atletskem mitingu v Velenju v metu kladiva zasedel drugo mesto (78,83 metra) in tako kot na lanskih olimpijskih igrah v Londonu zaostal le za Madžarom Krisztiánom Parsom (80,45 metra). Nekdanjega olimpijskega in svetovnega prvaka v metu kladiva letos čaka svetovno prvenstvo v Moskvi, kjer bo na podlagi izidov z začetka sezona znova meril najvišje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.