Princ Albert toži francosko revijo

Foto: EPA
Foto: EPA
Monaški princ Albert in njegova novopečena soproga, princesa Charlene, sta vložila tožbo zoper francosko revijo zaradi neresničnih navedb na njihovi spletni strani na začetku meseca.
Oglej si celoten članek

Princ Albert in njegova Charlene sta na pariškem sodišču vložila tožbo zoper francosko revijo L'Express zaradi poseganja v zasebnost ter navajanja "netočnih informacij o njunem zasebnem življenju", je potrdil odvetnik novopečenih zakoncev Thierry Lacoste.

Revija je namreč na začetku tega meseca na svoji spletni strani navajala, da je nevesta le nekaj dni pred poroko poskušala zapustiti državo, pri čemer so ji morali letališki uradniki zaseči potni list, da se ne bi vkrcala na letalo. Povod za to naj bi tičal v tem, da naj bi Charlene izvedela za še tretjega nezakonskega otroka svojega bodočega moža.

Govorice o tem so takrat zanikali tako iz monaške palače kot tudi ministrski predsednik, odvetnik para in Albert sam.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.