Princ Albert žaluje za teto

Foto: Žurnal24 princ Albert Foto: Žurnal24 princ Albert Foto: Žurnal24 princ Albert Foto: Žurnal24 princ Albert Foto: Žurnal24 princ Albert Foto: Žurnal24 princ Albert Foto: Žurnal24 princ Albert Foto: Žurnal24 princ Albert Foto: Žurnal24 princ Albert Foto: Žurnal24 princ Albert
Monaški princ Albert te dni žaluje za svojo teto, princeso Antoinetto, ki je pred enim tednom umrla v 91. letu starosti. Princ se je pogreba udeležil s svojo zaročenko Charlene Wittstock.
Oglej si celoten članek

Pogreba, ki se je odvijal v monaški katedrali, so se udeležili mnogi člani kraljeve družine, med njimi tudi princesi Stephanie in Caroline s svojimi otroki Pierrom, Andreo, Charlotte in Alexandro. Princa Alberta, ki ga je smrt tete zelo prizadela, je spremljala njegova bodoča žena Charlene.

 

Princesa Antoinetta je bila starejša sestra Albertovega očeta, princa Ranierja III. Umrla je 17. marca, dočakala pa je 90 let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.