Princ Andrew: Njegov alibi se je pošteno zamajal

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Princesa Beatrice se ničesar ne spominja …
Oglej si celoten članek

Žrtev pedofila Jeffreyja Epsteina, Virgina Giuffre, trdi, da je imela s princem Andrewem spolne odnose, ko ji je bilo rosnih 17 let.

Princ je to v intervjuju za BBC, s katerim je poskušal oprati svoje ime, zanikal. Pravi, da je bil tistega dne, 10. marca 2001, s svojima otrokoma. "Beatrice sem ob štirih ali petih peljal na zabavo v Pizza Express v Wokingu. Z vojvodinjo (Sarah Ferguson), ki je bila takrat odsotna, sva imela preprosto pravilo – če enega ni bilo, je bil drugi doma.“

Daily Mail je izvedel, da se Beatrice zabave sploh ne spominja. Časnik je govoril tudi s starši otroka, čigar zabava je na ta dan potekala. Pravijo, da je princesa prišla, ne morejo pa potrditi, da je prišel tudi princ. Iz prinčevega dnevnika za tisti dan pa je razvidno, da je imel za tisto popoldne, ko je potekala zabava, termin za manikiro na domu. Princa bi iz težav lahko rešil varnostnik, ki je bil zanj tistega dne odgovoren, a je žal že umrl, še piše Daily Mail.

Magazin Nove težave za princa Andrewa: Njegove ljubimke spregovorile

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:11 16. December 2020.

    Zapustil sem službo in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 USD na uro 0d doma. zaslužim …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.