Princ Charles: Je s to čestitko Archieju udaril proti Meghan?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zagotovo je vedel, kakšen odziv bo sprožila ta fotografija …
Oglej si celoten članek

Sin princa Harryja in njegove ameriške soproge Meghan, Archie, je včeraj praznoval 2. rojstni dan. Čestitk je deževalo iz vseh koncev – tudi iz Velike Britanije in z dvora.

Na Instagramu mu je voščil tudi dedek Charles, in sicer s prelepo črno-belo fotografijo, na kateri pa manjka Meghan.

Britanski mediji so seveda takoj pograbili zgodbo in poudarili, da je to brca proti Meghan. Charles se ni rodil včeraj in zato dobro ve, da bo javnost vse, kar bo objavil ali povedal, podrobno analizirala, še zlasti takrat, ko se šušlja, da je ozračje napeto.
 
Tudi na pogrebu princa Philipa se prestolonaslednik s sinom ni pobotal. Zamera zaradi intervjuja je zelo globoka.

Kraljica je včerajšnji dan izpeljala veliko bolj spretno, saj je objavila fotografijo, na kateri je tudi vojvodinja. Gre za fotografijo, ki je nastala med Archiejevim prvim uradnim dogodkom – Meghan in Harry sta ga namreč tistega dne predstavila svetu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.