Princ Charles predvidel težave z Meghan

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Prestolonaslednik naj bi takoj zaslutil, da bodo s sinovo izbranko težave.
Oglej si celoten članek

Britanski prestolonaslednik Charles naj bi po besedah avtorja Nigela Cawthorna, ki je napisal knjigo "Prince Andrew, Epstein and the Palace", hitro dojel, da Meghan ni tako krotka kot Kate, ki se je na kraljeva pravila lahko pripravljala kar nekaj let pred poroko z Williamom.

Cawthorne pravi, da je princ celo predvidel težave s samozavestno Američanko, ki jo sicer menda spoštuje in tudi občuduje, zaveda pa se, da je na dvoru prostora le za eno močno žensko – kraljico.

"Mislim, da so mu močne ženske všeč, a v Firmi (tako pravijo kraljevi družini, op. avt.) je prostora le za eno kraljico,“ je avtor povedal v pogovoru s Fabulous. To sta dojela tudi Harry in Meghan, ki sta se odrekla kraljevim dolžnostim in privilegijem ter se preselila v ZDA. Čeprav ju je Charles podpiral, jima na koncu več od moralne podpore ni mogel ponuditi. Zelo mu je žal, da sina in njegove družine ne bo videl pogosto. "Zelo rad ima tradicijo in red,“ je še dodal avtor.

Prestolonaslednik je sicer svoji snahi zelo naklonjen. Povezuje ju ljubezen do umetnosti, kulture in zgodovine. Zanjo ima tudi vzdevek – volfram, sinonim za moč. "Charles občuduje Meghanino moč in podporo, ki jo daje Harryju, ki v svojem življenju potrebuje osebo, ki bi bila trdna kot volfram, saj je preveč občutljiv.“

Najboljše vragolije najdete na Joongli!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:51 2. Julij 2020.

    Slovenski problem.

  • 10:28 1. Julij 2020.

    Prispevek za slaboumne, čestitke uredništvu!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.