Princ Frederik popival z neznanko

Foto: Žurnal24 Danska kraljeva dvojčka sta bila krščena za Vincenta in Josefine. (Foto: EPA)
Danskega princa Frederika je obiskovalec nočnega kluba v Köbenhavnu s kamero ujel, kako popiva in se zabava v družbi neznane blondinke.
Oglej si celoten članek

Danska revija Se og Hør je dobila amaterski videoposnetek, ki prikazuje danskega prestolonaslednika Frederika, kako v nekem kopenhagenskem nočnem klubu pije in pleše z neznano blondinko. V nekem trenutku kaže, da bo celo padel, a ga še pravočasno ujame omenjeno dekle. Vse to se je dogajalo le dan pred krstom njegovih dvojčkov, ko se je preostala kraljeva družina ukvarjala samo s to ceremonijo. Frederik je klub zapustil ob 3.30, revija pa ne poroča, ali je bil z njim še kdo.

Princesa Mary je sicer moža zaradi spogledovanja z drugimi ženskami že nekajkrat okarala. Očitno pa se ga njene besede niso kaj prida dotaknile.

Nočni klub, v katerem se je zabaval prestolonaslednik, sicer poskuša izslediti osebo, ki je posnela škandalozno obnašanje Frederika, nato pa ga bodisi prodala bodisi poklonila reviji Se og Hør.

"Kdorkoli je že bil, ni več dobrodošel v našem klubu," se je pridušal njegov lastnik Simon Lennet.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.