Princ Haakon za las ušel smrti

Foto: Žurnal24 Naslednjič bo moral imeti princ s seboj obvezno opremo. (Foto: EPA)
Poleti so tudi med kraljevimi glavami zelo popularne vodne aktivnosti in športi. Na nevarnosti se norveški princ Haakon očitno požvižga, saj je za las ušel smrti.
Oglej si celoten članek

Princ Haakon je med svojim raziskovanjem morja doživel srečo v nesreči. Če mu pred kratkim, ko je padel s čolna, ne bi pomagala obalna straža, bi se lahko hudo ponesrečil ali celo umrl.

Haakonu očitno ni bilo mar za varnost, saj se je na vožnjo s čolnom podal brez rešilnega jopiča in reševalnega obroča, kar bi po predpisih moral nujno imeti s seboj. Brez tega se še zelo dober plavalec težko reši iz vode.

Poleg tega bi princ lahko uporabljal tudi zavoro motorja, ki se sproži v trenutku, ko krmar prekine stik z motorjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.