Princ Harry bo bratova poročna priča

Foto: Žurnal24 Čeprav sta brata dobra prijatelja, se Harry vedno rad pošali na račun starejšega
Poročna priča britanskega princa Williama, ki bo v zakonski stan stopil 29. aprila, bo njegov mlajši brat, princ Harry. Poročna priča njegove izvoljenke Kate Middleton pa bo njena sestra Phillipa.
Oglej si celoten članek

"Princ William je svojega brata Harryja prosil, naj bo njegova poročna priča. Gospodična Catherine Middleton pa želi za pričo imeti svojo sestro Phillipo," so sporočili iz palače sv. Jakoba, kjer je urad princev Williama in Harryja. 26-letni Harry je ob objavi zaroke izrazil navdušenje. "To pomeni, da bom dobil sestro, ki sem si jo vedno želel," je izjavil.

 

Iz palače sv. Jakoba so še sporočili, da bodo par pred oltar pospremile štiri družice in dva paža. Med družicami pa bo tudi 7-letna Louise Windsor, hčerka najmlajšega brata princa Charlesa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.