Princ Harry ne sme na Kitajsko

Foto: EPA
Foto: EPA
Princ Harry se je zameril zunanjemu ministrstvu …
Oglej si celoten članek

Po zelo uspešnem obisku v Afriki in Južni Ameriki je britansko zunanje ministrstvo princa Harryja lani povabila na Kitajsko, v upanju, da bo njegov obisk pripomogel k izboljšanju odnosov med državama. Ti so se močno poslabšali, ko se je Velika Britanija zavzela za Dalajlamo, ki je verjetno največji kritik kitajskega režima.

Zaradi prinčevih nepremišljenih izjav o vojni v Afganistanu in nemogočega obnašanja v Las Vegasu pa se je ministrstvo sedaj odločilo, da povabilo umakne. "Kitajska za princa ni prava država. Alternative zanj še nismo našli,“ so sporočili odgovorni. Ali bo namesto njega na pot odšel kdo drug iz kraljeve družine, še ni znano. Kot kaže, pa vlada mlademu princu na zaupa več.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 06:27 5. Februar 2013.

    Se pa zaradi tega res sekira.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.