Princ Harry podrl svetovni rekord

Foto: Reuters Princ Harry Foto: Reuters Princ Harry Foto: Reuters Princ Harry Foto: Reuters Princ Harry Foto: Reuters Princ Harry
Šestindvajsetletni princ se je s sklenjenim deviznim poslom v vrednosti 18 milijard evrov vpisal v svetovno knjigo rekordov.
Oglej si celoten članek

Princ Harry je v ponedeljek dober del jutra preživel na telefonu in nazadnje sklenil posel, vreden kar 18 milijard evrov. Dogodek je bil del spominske slovesnosti v čast 658 zaposlenim v podjetjih BGC, ki so umrli ob terorističnem napadu na World Trade Center 11. septembra pred desetimi leti.

Mlajši brat princa Williama, ki je s sklenjenim poslom prevzel rekord starejšemu bratu iz lanskega leta, je tako zaslužil 6.500 evrov provizije, ki jo namerava podariti dobrodelni organizaciji Sentebale, ki jo je Harry soustanovil leta 2006 za otroke in sirote iz afriške države Lesoto.

Dogodka so se udeležile tudi Sarah Ferguson in njeni hčerki, princesi Beatrice in Eugenie.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:18 13. September 2011.

    ...idiotizem, da mu ni para!!! Danes se nič zastonj ne dela, pa tudi ta rdeče lasec ni bedak...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.