Princ Harry se je ustrašil naše Melanie

Foto: Profimedia Melania Trump, princ Harry Foto: Profimedia Melania Trump, princ Harry Foto: Profimedia Melania Trump, princ Harry
Princ in prva dama sta se prvič sestala.
Oglej si celoten članek

Melania Trump se je odzvala na vabilo britanskega princa Harryja, ki vsako leto v Torontu organizira Igre nepremagljivih (Invictus Games), v katerih sodelujejo ranjeni vojaki in veterani. Igre na pobudo princa potekajo že tretje leto.

Foto: Profimedia Melania Trump, princ Harry Za Daily Mail je njuno srečanje analizirala strokovnjakinja za telesno govorico Patti Wood. Ta pravi, da je bil princ Harry zelo zadržan in kar malo prestrašen, prva dama ZDA Melania Trump pa je bila zelo sproščena.

"Harry, ki je navadno zelo sproščen in goste sprejme odprtih rok, je bil tokrat umirjen in zadržan. Ni se zdelo, da je bil navdušen nad svojo gostjo,“ je pojasnila Patti in dodala: "Ko sta sedela, je imel roke naslonjene na kolenih in dlani sklenjene. Zdi se, kot da se je s tem zaščitil pred njo.“ Dodala je, da se zdi, da se Harry zadržuje in da njegov nasmeh ne deluje iskreno. Pravi, da je bila presenečena nad Melanio, ki se je Harryju zelo iskreno nasmejala. "Če na koncu pogledate njen nasmeh. To je nasmeh za milijon dolarjev. Takšnega nasmeha ne vidimo velikokrat, ko je s svojim možem,“ je izpostavila strokovnjakinja za telesno govorico.

Woodova je primerjala fotografijo Harryja z Melanio in z nekdanji prvo damo ZDA Michelle Obama, na kateri je videti veliko bolj sproščeno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 17:23 26. September 2017.

    Dedcu rata nerodno samo, ko ima pred sabo fejst babo.

  • 14:37 26. September 2017.

    Seveda je bil zadržan. Prej sta se dala dol, pol sta pa morala odigrat resnobo... Melaniji pač ni tako ratalo …

  • dd
    10:58 26. September 2017.

    Seveda je lahko bil zadržan, takšne Slovenske lepotice se ne vidi vsak dan.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.