Princ Harry si želi Katy Perry

Foto: Reuters/FameFlynet
Foto: Reuters/FameFlynet
Katy Perry je po razhodu z možem Russellom Brandom spet na trgu in britanski princ Harry naj je ne bi občudoval le kot glasbenico, temveč tudi zasebno.
Oglej si celoten članek

Drugi v vrsti za britanski prestol, princ Harry, naj bi si močno želel, da bi na babičinem koncertu ob njenem diamantnem jubileju 4. junija nastopila tudi Katy Perry, saj bi se ji namreč lahko tako približal. Harry naj bi s svojo prošnjo celo pristopil k organizatorju dogodka, pevcu skupine Take That Garyju Barlowu, da bi si zagotovil njen nastop. "Harry ima dvojni razlog, da si želi Katy na koncertu. Kot prvo, meni, da je izjemna glasbenica z dobrimi pesmimi. Kot drugo pa je samska in zelo seksi," je povedal neimenovani vir, ki je še dodal: "Prepričan je, da jo bo osvojil s svojim šarmom."

Tiskovni predstavnik Buckinghamske palače je sicer zanikal, da bi imela Harry ali njegov brat princ William kakršnokoli besedo pri tem, kdo bo med nastopajočimi na junijskem koncertu kraljice Elizabete II., na katerem bodo nastopili Kylie Minogue, Stevie Wonder in Elton John.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.