Princ Harry spet samski!

Foto: Žurnal24 Harryja je zapustilo dekle. (Foto: Reuters)
Po šestih letih burne zveze je ljubezni med britanskim princem Harryjem in Chelsy Davy menda nepreklicno konec.
Oglej si celoten članek

 

"Konec je. To zame predstavlja nov začetek. V Južni Afriki se bom začela posvečati svoji karieri, saj želim živeti tam in ne v Angliji," naj bi princu razložila 24-letna svetlolaska, ki se bo v Afriko preselila že v prihodnjih dneh.

Novica pa ni presenetila prijateljev para, ki pravijo, da je bilo ljubezni konec že pred časom. "Harry ima ogromno dela v vojski. Poleg tega pa ima veliko obveznosti tudi do družine. Pri takšnem urniku ne moreš živeti v zvezi na daljavo. Prišel je čas za prekinitev," so povedali.

Hči milijonarja je sicer iz Zimbabveja, Harryja pa je spoznala med šolanjem v Angliji. Njuna zveza je s prekinitvami trajala šest let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.