Princ Harry: William je kričal name, oče je rekel stvari, ki niso bile resnične

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Princ Harry in Meghan sta neusmiljena.
Oglej si celoten članek

Prve tri epizode dokumentarne serije na Netflixu so bile očitno več kot dovolj, da je na britanskem dvoru završalo. V dokumentarni seriji Harry&Meghan, slednja razkrivata neznane podrobnosti o kraljevi družini. Že po prvih treh epizodah, zdaj so izšle še tri, so serijo označili za eno najbolj kontroverznih doslej.
Princ Harry in Meghan Markle sta med drugim tudi razkrila, kaj se je dogajalo januarja 2020, ko je kraljica Elizabeta II. sklicala nujno srečanje višjih članov kraljeve družine v Sandringhamu, da bi razpravljali o novi vlogi vojvode in vojvodinje Sussexa, princa Harryja in Meghan Markle. Znan je bil kot Sandringhamski vrh in je vključeval Harryja, kraljico, princa Williama in kralja Charlesa. Načrt je bil razpravljati o tem, kar je Buckinghamska palača imenovala "zapleteno vprašanje".

Princ Harry je okrcal kraljevo družino in med drugim povedal: "Bilo je strašljivo. Moj brat je kričal. Kričal je name in moj oče je rekel stvari, ki enostavno niso bile resnične. Babica pa je tiho sedela in vse to sprejemala."

V prvi od treh novih epizod, natančneje v četrti epizodi, je par razmišljal o svoji poroki. V peti epizodi je princ Harry razkril, da sta se z Meghan leta 2018 poskušala preseliti na Novo Zelandijo, zadnja epizoda pa je predstavljala njun let iz Kanade v Los Angeles.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:17 16. December 2022.

    Ko bo dokazal, da je res plave krvi...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.