Princ Harry z golimi rokami izkopal grob za mrtvega otroka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
O izgubi, ki sta jo doživela z Meghan Markle je odkrito spregovoril tudi v svoji pravkar izdani avtobiografiji Spare.
Oglej si celoten članek

V svojih spominih, kjer nam predstavi svojo plat zgodbe o življenju v kraljevi družini, je princ Harry med drugim zapisal tudi čustven odlomek o dneh po spontanem splavu žene Meghan Markle. "Zapustili smo bolnišnico z najinim nerojenim otrokom. Z majhnim paketkom. Šli smo na skrivno mesto, ki smo ga poznali samo mi," je v odlomku zapisal 38-letni vojvoda sussekški, ki ga je Us Weekly lahko ekskluzivno razkril. "Med tem, ko je Meg jokala, sem pod krošnjo bananovca z rokami izkopal luknjo in majhen paket nežno položil v tla."

Vojvodinja Susseška je o izgubi otroka spregovorila že novembra 2020 v uvodnem delu za The New York Times. "Ko sem Archieju menjavala plenico, sem začutila močan krč. Padla sem na tla z njim v naročju in si zabrundala uspavanko, da sva se oba pomirila, vesela melodija je bila v nasprotju z mojim občutkom, da nekaj ni v redu," je zapisala in dodala, da je bil njen sin takrat star 18 mesecev. "Ko sem stiskala svojega prvorojenca, sem vedela, da izgubljam drugega. … Začutila sem mehkobo Harryjeve dlani in poljubila njegove prste, mokre od najinih solz. Ob strmenju v mrzle bele stene so se mi zableščale oči. Poskušala sem si predstavljati, kako bomo ozdraveli."

Harry in Meghan sta se soočila s svojo izgubo med snemanjem dokumentarnih serij za Netflix.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:49 11. Januar 2023.

    Pa kaj je zdaj to, heri gor pa heri dol non stop. Saj ne mine, da ne bi nekaj pisali …

  • 14:01 10. Januar 2023.

    Priden Fifi!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.