Princ Harry začel poročni protokol

Foto: EPA
Foto: EPA
Princ Harry naj bi se že začel pripravljati na poroko.
Oglej si celoten članek

Foto: FameFlynet Cressida bonas Iz Velike Britanije prihaja slaba novica za oboževalke princa Harryja. Rdečelasec naj bi že začel poročni protokol, ki se ga mora kot član kraljeve družine držati kot pijanec plota. Med drugim mora od svoje babice kraljice Elizabete II. dobiti dovoljenje. "Viri z dvora so izdali, da kraljica še ni prejela prošnje, a dejstvo, da so informacije že prišle v javnost, lahko kaže na to, da je princ svojo izvoljenko že zaprosil za roko. Novico bo dvor potrdil, ko bodo izpolnjene vse točke protokola," je za revijo OK! razložil strokovnjak za britanski dvor.

Kot še poročajo, naj bi bila družina 29-letnega modrokrvneža nad Cressido Bonas navdušena. Lepotička je osvojila celo kraljičino srce. "Da si kraljica želi, da bi se Harry poročil, ni skrivnost. Cressida kraljico spominja na njeno pokojno sestro Margaret. Všeč ji je, ker prihaja iz urejene družine," je povedal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.