Princ in princesa nesposobna starša?

Foto: Žurnal24 Danska dvojčka Foto: Žurnal24 Danska dvojčka Foto: Žurnal24 Danska dvojčka Foto: Žurnal24 Danska dvojčka Foto: Žurnal24 Danska dvojčka Foto: Žurnal24 Danska dvojčka Foto: Žurnal24 Dvojčka Foto: Žurnal24 Dvojčka Foto: Žurnal24 Dvojčka
Na danskem dvoru je izbruhnil prepir med princem Frederikom in njegovo materjo, kraljico Margrethe.
Oglej si celoten članek

Najbolj znana kraljevska dvojčka na svetu z danskega dvora sta ta teden pozirala za njune prve uradne fotografije. Rjavooki in rjavolasi sinček in hčerka  danske princese Mary ter prestolonaslednika Frederika sta se rodila v Köbenhavnu 8. januarja letos, njuni imeni pa bosta po tradiciji razkriti šele pri njunem krstu 14. aprila.

 

Sicer pa je na Danskem dvoru trenutno zelo vroče. Princ Frederik in njegova mati, kraljica Margrethe, sta se namreč hudo sprla. Ker je kraljica je mnenja, da princesa Mary in njen sin nista sposobna skrbeti za vse svoje štiri otroke, je zaposlila britansko varuško. Varuški pa najbolj nasprotuje Frederik, ki je pred dvema letoma javno govoril o svojem žalostnem otroštvu, saj ga je do desetega leta vzgajala le varuška in ne njegova zelo zaposlena mati. Takšne usode pa si za svoje otroke ne želi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.