Princ in princeska

Foto: Žurnal24 Barbie je sedaj zrela za lasten film.
He-man in Barbie čakata na snemanje svojega novega filma. Kdo bo napisal zgodbo o slavnih lutkah, še ni znano.
Oglej si celoten članek

Barbie ne bo več samo lutka, postala bo intelektualna lastnina Universal filma in Laurencea Marka, producenta filma Julie & Julia, ki na slovenska platna prihaja 15. oktobra. Svoj že drugi film pa bo dobil junak, ki je včasih zaznamoval vrhunec sobotne jutranje matineje – He-Man.

Pripravljena na nove izive
Čeprav je Barbie kot tarča posmeha nastopala že v Toy Story 2, svojega filma do zdaj še ni posnela. Zakaj? "Ker še ni bila pripravljena," odgovarja Richard Dickson iz Mattela, Universal film pa za nov družinsko-prijateljski film že išče scenarista.

Pisce iščejo tudi pri Sonyju, kjer bodo na novo posneli film o He-Manu. Ker ima vse pravice za prvega produkcijska hiša Warner Bros, bodo morali začeti tako rekoč iz nič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.