Princ Philip ostaja v bolnišnici, dvor razkril, kaj se dogaja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Mož kraljice Elizabete II. je bil v bolnišnico sprejet 16. februarja.
Oglej si celoten članek

Princ Philip še nekaj dni ne bo zapustil bolnišnice, v kateri leži že en teden. Z dvora so takrat sporočili le, da se ni počutil dobro in da je bil v bolnišnico sprejet preventivno.

Po tem, ko ga je med koncem tedna obiskal sin Charles, ki je bolnišnico zapustil s solzami v očeh in sprožil namigovanja, da je stanje vojvode Edinburga kritično, je dvor končno pojasnil, kaj se dogaja. "Vojvoda bo ostal v bolnišnici King Edward VII., kjer ga zdravijo zaradi vnetja,“ so zapisali v sporočilu za javnost in dodali, da se 99-letnik dobro odziva na zdravljenje. V bolnišnici bo ostal še nekaj dni.
Princ Philip, ki bo junija star 100 let, se je upokojil leta 2017. 

Magazin Princ Charles s solznimi očmi zapustil bolnišnico

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • ode
    17:09 25. Februar 2021.

    Živa mumija. Naj si ogleda Mrtvaški ples v Kostanjevici.

  • 12:43 25. Februar 2021.

    Fino bi blo da po smrti princa in Kraljice ukinejo monarhijo..

  • 07:53 25. Februar 2021.

    Našemu pa še v bolnišnico ni treba, čeprav bi moral iti. Mislim, da je na zaprtem oddelku vse polno.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.