Princ Philip spet v bolnišnici

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zdravstvene težave princa Philipa so prekinile veselje ob slavju kraljice Elizabete II.
Oglej si celoten članek

Princa Philipa, vojvodo Edinburškega, ki bo v nedeljo dopolnil enaindevetdeset let, so včeraj odpeljali v londonsko bolnišnico kralja Edwarda VII. Hospitaliziran je bil zaradi okužbe mehurja, ki jo uspešno zdravijo, vendar bo princ vseeno še nekaj dni ostal na opazovanju.

K težavam z mehurjem je morda pripomoglo tudi to, da je Philip v nedeljo med kraljičinim praznovanjem na dežju in mrazu stal kar štiri ure. Princu je zelo žal, da se ni mogel udeležiti ponedeljkovega pop koncerta v čast kraljici, so še sporočili iz kraljeve palače.

Za kraljičinega soproga je to že tretji obisk bolnišnice v zadnjih šestih mesecih, decembra je uspešno prestal operacijo na srcu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.