Princ William pomagal rešiti življenja

Foto: EPA
Foto: EPA
Vojvoda cambriški je v nedeljo zjutraj pomagal rešiti dva mornarja s potopljene tovorne ladje.
Oglej si celoten članek

Princ William, ki je nameščen v helikopterski enoti britanskih zračnih sil iz Angleseyja, je bil kopilot enega od dveh helikopterjev, ki sta sodelovala v reševalni akciji izginulih mornarjev s potopljene tovorne ladje, s katere so v noči na nedeljo poklicali na pomoč. Velika ladja z apnencem se je namreč potopila v Irskem morju pred severno obalo Walesa z osmimi ruskimi člani posadke na krovu. "Vojvoda cambriški je bil kopilot na enem izmed zrakoplovov," so potrdili z britanskega obrambnega ministrstva.

Ravno Williamov helikopter naj bi bil tisti, ki mu je uspelo rešiti dva mornarja, medtem ko jih pet še pogrešajo. Enega mornarja so našli mrtvega.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.