Princa Georgea hotel ubiti s sladoledom

Foto: Profimedia
Pridigar v neki britanski mošeji je svoje privržence nagovarjal k umoru sina princa Williama, malega Georgea.
Oglej si celoten članek

V Angliji sodijo Husnainu Rashidu, ki je osumljen načrtovanja terorističnih napadov. Svoje privržence na spletnem kanalu "Osamljeni mudžahid“  je nagovarjal k posamičnim napadom in jim ponujal nasvete o uporabi strupov, kemikalij, nožev in bomb. Predlagal je celo zastrupitev princa George, sina vojvode Williama in njegove žene Kate, in sicer s sladoledom. Na spletu je objavil otrokovo fotografijo in naslov njegove šole ter silhueto skrajneža. "Tudi kraljeve družine ne bomo pustili pri miru,“ je pripisal.

Foto: Profimedia princ george

Rashid naj bi predlagal tudi napad med newyorško parado ob dnevu čarovnic in na železniško postajo v Avstraliji. Po spletu je razposlal več kot 290 tisoč sporočil, preden so ga novembra lani aretirali.

Rashid je zavrnil vse obtožbe. Sojenje naj bi predvidoma trajalo še šest tednov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:31 25. Maj 2018.

    Saj, terorizem je njihova najljubša igra. In mi naj bi bili strpni do teh živali? Marš... naj se koljejo in …

  • 09:12 25. Maj 2018.

    In takim dovoljujejo ilegalno priseljevanje ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.