Princa obžalujeta zadnji pogovor z mamo, princeso Diano

Foto: profimedia
Foto: profimedia
"Verjetno bom do konca življenja obžaloval ..."
Oglej si celoten članek

Princ William in princ Harry sta v intervjuju povedala, da bosta za vedno obžalovala njun zadnji telefonski pogovor z mamo, princeso Diano.

Harry, ki je bil ob mamini smrti star 12 let, je v intervjuju za dokumentarni film ob 20. obletnici Dianine smrti, povedal: "Vse, česar se spominim, je, da bom verjetno do konca svojega življenja obžaloval, da je bil zadnji telefonski pogovor tako kratek."

Njegov starejši brat William pa je prav tako povedal, da mu zadnji pogovor ne da miru. Princa sta bila takrat na Škotskem, kjer sta se zabavala z bratranci in sestričnami. "S Harryjem se nama je hudo mudilo in sva se zelo hitro poslovila od nje. Če bi vedel, da se bo zgodilo, kar se je zgodilo, ne bi bil tako ignorantski."

Harry pa je dodal: "Vem, da naju je poklicala iz Pariza. Kaj točno sva se pogovarjala in kaj sem ji rekel, se ne spomnim. Vem samo, da bom do konca življenja obžaloval, da je bil pogovor tako kratek."

V dokumentarnem filmu, ki si ga bodo Britanci lahko ogledali že dnes, sta Harry in William mamo opisovala kot zelo navihano.: "Njen moto je bil, da sva lahko navihana in da lahko nagajava, kolikor hočeva, samo, da naju ne bodo ujeli. Bila je zelo razigrana mama.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.