Prince pred smrtjo več kot šest dni ni spal

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Prince naj bi pred smrtjo bedel kar 154 ur v kosu.
Oglej si celoten članek

Oboževalci glasbenika Princa in njegovi družinski člani že nestrpno pričakujejo poročilo patologa, ki bo razkrilo, zakaj je pevec pretekli teden v starosti 58 let umrl. Zvezdnikov svak Maurice Phillips je medijem medtem zaupal, da pevec pred smrtjo kar šest dni v kosu ni spal. "Brez prekinitve je delal 154 ur. Z njim sem bil pretekli vikend. Bil je dober svak,“ je fanom, ki so se zbrali pred zvezdnikovim posestvom povedal Phillips.

Za Princa naj bi bil usoden prevelik odmerek opiatov, ki naj bi sicer povzročali zaspanost, a nekateri, med drugim tudi zdravilo Percocet, ki so ga našli pri pevcu, imajo ravno nasprotni učinek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.