Prince urgentno napoten v bolnišnico

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ameriški pevec Prince se že več tednov bori z gripo. Po koncertu v Atlanti mu je v zasebnem letalu postalo slabo, zato je moralo zasilno pristati, pevca pa so urgentno napotili v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Pevčev predstavnik za stike z javnostjo je pojasnil, da se Prince že več tednov bori z gripo, zaradi česar je moral odpovedati dva nastopa, ni pa želel odpovedati kopncerta v Atlanti v ZDA, čeprav se še ni pozdravil, piše TMZ. Njegovi oboževalci so dejali, da je 80-minutni nastop opravil profesionalno, brez ene same prekinitve.

57-letniku je nato na zasebnem letalu postalo slabo. Po zasilnem pristanku v mestecu Moline v Illinoisu so ga z rešilcem prepeljali v bolnišnico. V bolnišnici so ga zadržali tri ure, nato pa so ga pustili domov, kjer je ostal na zdravljenju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.