Prince: Zdravnik je bil en dan prepozen

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ameriški Star Tribune razkriva nove podrobnosti Prinčeve smrti.
Oglej si celoten članek

Po poročanju Star Tribuna je glasbena ikona umrla le dan preden naj bi ga na domu obiskal specialist za odvisnost dr. Howard Kornfeld, ki so ga Prinčevi predstavniki poklicali 20. aprila, saj naj bi glasbenik potreboval njegovo nujno medicinsko pomoč.

Ker Kornfeld 21. aprila ni mogel sprostiti svojega urnika, je v Minnesoto poslal svojega sina, a ko je ta zjutraj prispel v Paisley Park, Princa niso priklicali. Le nekaj minut kasneje so ga v dvigalu našli mrtvega. CBS News je potrdil, da so na kraju našli protibolečinske tablete, za katere še preiskujejo, ali so bile povezane s Prinčevo smrtjo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.