Princesa Beatrice je postala mamica

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Rodila je v soboto.
Oglej si celoten članek

Vnukinja kraljice Elizabete II., hčerka princa Andrewa, princesa Beatrice, je v soboto ob 23.42 postala mamica. Z možem Edoardom Mapellije Mozzijem se je razveselila hčerke, ki je ob rojstvu tehtala 3,3 kilograma. Princesa je rodila v bolnišnici Westminster Hospital v Londonu, kamor so jo sprejeli že v petek.

"Par se veseli, da bo lahko svojo hčerko kmalu predstavil njenemu velikemu bratu Christopherju Woolfu,“ je dvor zapisal v sporočilu za javnost. Christopher je Edoardov sin iz prejšnje zveze.

Kraljica ima sedaj skupaj že 12 pravnukov. Dojenčica v vrsti za prestol zaseda 11. mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.