Princesa Caroline: Tako lepa je njena najmlajša hči

Foto: Profimedia princesa alexandra Foto: Profimedia princesa alexandra Foto: Profimedia princesa alexandra Foto: Profimedia princesa alexandra
Alexandra je zrasla v pravo lepotico.
Oglej si celoten članek

Monaška princesa Alexandra je zrasla v čedno mladenko, kar so opazili vsi, ki so se udeležili nedavnega tradicionalnega plesa v kneževini.

Foto: Profimedia princesa alexandra
Alexandra, ki se je princesi Caroline rodila v zakonu s hanovrskim princem Ernstom Augustom in bo julija dopolnila 20 let, je očarala vse, s katerimi je prišla v stik. Tudi njena lepa sestra Charlote je kljub obleki, ki je razkrivala njene čare, ni mogla zasenčiti.

Princeso je na ples pospremil njen 20-lenti fant Ben-Sylvester Strautmann, ki je bil nanjo vidno ponosen. Golobčka sta se zavrtela na parketu in se odlično zabavala. Alexandra je sicer strastna drsalka. S tem športom se je začela ukvarjati, ko je bila stara 10 let. Leta 2015 je tekmovala celo na Olimpijskem festivalu evropske mladine.

Njene nove fotografije si lahko ogledate v galeriji. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.