Princesa Charlene moža ganila do solz

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Monaška princesa Charlene je v javnosti prvič spregovorila v francoščini. Njene besede so njenega moža globoko ganile.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia knez albert Princ Albert je že deset let knez Monaka. Ob tej okrogli obletnici je v Monaku na glavnem trgu priredil slavje, še prej pa ga je njegova žena presenetila z govorom v francoščini. "Albert I. je bil raziskovalec, Rainier III. je bil graditelj, ti pa si princ naših src, princ mojega srca,“ je princesa dahnila v mikrofon in kneza ganila do solz. "Povedali so m, da imaš presenečenje zame. Ampak tole …,“ je po ženinem govoru povedal Albert in si obrisal solze.

Charlene pa s svojim prelepim govorom ni ganila le Alberta, ampak vse Monačane. "Bilo je zelo ganljivo. Zame, za vse … Zelo lep trenutek. Veliko presenečenje,“ je pozneje za medije povedala Albertova sestra Stephanie, Charlenin brat pa je dodal: "To, da je govorila v francoščini, je bilo spektakularno, saj gre za težek jezik. Mislim, da je Monako ponosen nanjo.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:24 14. Julij 2015.

    Moraš vedeti, da se še kura nauči kitajščino prej, kot ona francoščine

  • 15:18 14. Julij 2015.

    Uau, bravo, v 10+ letih, odkar je skupaj s tem Albertom, se ji je uspelo naučiti 3 stavke v francoščini. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.