Princesa Madeleine pokazala malega princa

Foto: kungahuset.se
Foto: kungahuset.se
Švedski dvor objavil prvo fotografijo sinčka princese Madeleine.
Oglej si celoten članek

Da sta se z možem Chrisom O'Neillom razveselila dečka, je lepa princesa razglasila na Facebooku, kjer je objavila fotografijo modrega neba in morja ter pripisala: "Deček je!"

Sedaj pa je lepotica malega princa še pokazala. Malček, ime mu je Nicolas Paul Gustaf, se je rodil 15. junija ob 13.45. Nekaj ur po rojstvu je pred kamere stopil glavni porodničar in povedal, da je bil princ ob rojstvu težek 3.080 grama, velik pa 49 centimetrov. "Očka Chris je imel solzne oči, ko je zagledal sina. On je bil tudi tisti, ki je prerezal popkovino. Otrok se je rodil prehitro, kljub temu je bil porod fantastičen, brez zapletov, se pravi, da je vse potekalo popolnoma normalno,“ je še dejal zdravnik.

Madeleine in Chris imata še hčerko Leonore.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.