Princesa Mary preživljala težke čase

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Življenje princese ni vedno kot iz pravljice.
Oglej si celoten članek

Njeno življenje se je po obisku bara med olimpijskimi igrami v Avstraliji leta 2000 postavilo na glavo. Mary Donaldson je takrat namreč spoznala danskega princa Frederika, ki se ji je predstavil kot "Fred z Danske“. Kot pravi Mary, takrat ni vedela, kdo stoji pred njo.

Golobčka sta svojo zvezo nato dve leti skrivala. Da bi bila bližje svoji ljubezni, se je Mary preselila v Pariz, čez eno leto pa v Köbenhavn. 8. oktobra 2003 je dvor razglasil prestolonaslednikovo zaroko in Danska je postala Maryjina nova domovina. Kljub veliki sreči v ljubezni pa njeno življenje ni bilo kot iz pravljice. "Počutila sem se osamljeno," je povedala v intervjuju za avstralsko revijo Women´s Weekly in dodala, da ji je največjo težavo predstavljal danski jezik. "Nisem se bila sposobna izraziti, kot bi si želela. V pogovore se nisem mogla spontano vključiti ali kakšno stvar pokomentirati. Tudi razumela nisem vsega … Preseliti se v tujino, se učiti  novega jezika in poleg tega pogrešati družino in prijatelje … Seveda me je Frederik podpiral, a sem se kljub temu včasih počutila kot riba, ki so jo vrgli iz vode."


Po desetih letih na Danskem lahko Mary končno trdi, da so vse težave za njo. Zakon s Fredom je srečen, lepotica pa je najbolj ponosna na svoje otroke – 7-letnega Christiana, 6-letno Isabello in dve leti stara dvojčka Vincenta in Josephine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.