Princesa na slonu

Foto: Žurnal24 Stephanie Foto: Žurnal24 Stephanie Foto: Žurnal24 Stephanie Foto: Žurnal24 Stephanie
Monaška princesa Stephanie je očitno še vedno zaljubljena v cirkus.
Oglej si celoten članek

V Monaku se je začel 35. mednarodni cirkuški festival, ki bo trajal do 30. januarja. Ena od soorganizatork je po smrti kneza Rainierja III. postala njegova mlajša hči Stephanie, ki svoje delo jemlje nadvse resno. Samo za fotografe se je namreč povzpela na slona in hrabro pozirala.

Da princesa svoje novo poslanstvo opravlja s srcem, ni nič presenetljivega. Spomnimo, da je bila poročena s cirkusantom Adansom Lopezom Peresom. Z njim je celo živela v prikolici in mu pomagala pri delu. V cirkusu sta celo nastopila njena otroka iz prvega zakona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.