Princesa po pomoč h gurujki?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Norveška princesa Mette-Marit se nahaja v gorah Kašmirja, kjer naj bi ji družbo delala gurujka Sharon "Myoshin" Kelly.
Oglej si celoten članek

Kellyjeva, ki vodi meditacijski center Insight Meditation Society, se je specializirala za poučevanje "meditacije vpogleda", katere moto je: "Vidi stvari tako, kot dejansko so." Mette-Marit očitno ni želela, da bi informacija o njenem duhovnem oddihu prišla v javnost. V gorsko kočo, kjer prebiva skupaj s Kellyjevo, naj bi se vpisala pod svojim dekliškim imenom. Tudi svojo učiteljico je najela mimo centra, saj tam o potovanju princese niso vedeli nič. "Myoshin se z norveško princeso potika po Indiji? Očitno gre za zaseben dogovor. Preko centra potovanja ni rezervirala," se je glasil njihov odgovor za časnik Se og Hör.

Da se Mette-Marit zanima za duhovnost, na Norveškem ni nič novega. V javnosti se je že večkrat pokazala z budističnim nakitom. Vera na splošno je zanjo zelo pomembna. Pred časom je celo izdala zgoščenko s cerkvenimi pesmimi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.