Princesa Victoria bo morda že jeseni sedla na prestol, to je razlog

Foto: Profimedia
Švedski medij sprožil vroče govorice.
Oglej si celoten članek

Kralj Carl Gustaf in kraljica Silvia javno še nista namignila, da si želita v pokoj, a švedska revija Hänt poroča, da je menjava na prestolu morda že tik pred vrati. "Kralj o prihodnosti prestolonaslednice govori vse pogosteje. Pandemija je družini odprla oči. Tako kralj kot tudi kraljica v prihodnosti ne bosta več toliko potovala. Nekdanjemu tempu ne moreta več slediti, čeprav bi si to želela,“ je povedal vir in dodal, da bo 43-letna Victoria v naslednjih mesecih prevzela predvsem potovanja v tujino. Ali bo sedla na prestol, še ni znano, ji pa kralj povsem zaupa, še pravi vir. 

Švedi so princesi bolj naklonjeni kot njenemu očetu, ki je bil v preteklosti vpleten v škandale. Kraljica je nekoč razložila, da bi hčerki že prej prepustila monarhijo, a ji z možem želita pokloniti še nekaj brezskrbnih let z družino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.