Princesa Victoria v 23 let stari obleki

Foto: Profimedia
Nosila jo je njena mama.
Oglej si celoten članek

Sinoči so podelili Nobelove nagrade, ki jih vsako leto s svojim prihodom počastijo tudi člani kraljeve družine. Tokrat so bile vse oči uprte v prestolonaslednico Victorio, ki si je za prireditev izbrala prav posebno obleko. 

Foto: Profimedia princesa victoria
Kreacijo modne oblikovalke Nine Ricci z ogromno pentljo na hrbtni strani je leta 1995 na podelitvi omenjenih nagrad nosila že njena mama, kraljica Silvia, ki je bila takrat stara 51 let. 

Kraljica je obleko kombinirala z vpadljivo ogrlico in visečimi uhani, 41-letna Victoria pa se je odločila le za uhane. 

Na slovesnosti so sicer Nobelovo nagrado za mir podelili borcema proti spolnemu nasilju nad ženskami, zdravniku Denisu Mukwegeju ter jazidski aktivistki Nadii Murad.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.