Princesa Victoria za Sofijo ni našla lepih besed

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V novi knjigi o švedski kraljevi družini je zapisano, da prestolonaslednica svojega brata ni želela videti v bližini Sofije Hellqvist.
Oglej si celoten članek

Starejša sestra ve, kaj je za mlajšega brata dobro, si je verjetno mislila princesa Victoria in vsem, ki so jo želeli poslušati, povedala, kaj meni o novi punci Carla Philipa. Sofia je bila po njenem mnenju preveč "dominantna in ukazovalna". To je v obraz povedala tudi princu, ki pa se s starejšo sestro ni strinjal. Podobnega mnenja kot Victoria so tudi prinčevi prijatelji, zato se Carl in temnolasa lepotica zdaj raje zadržujeta v njenih krogih.

Carl in Sofia sta skupaj že več let, v tem času pa so se otoplili tudi odnosi med dekletoma. Victoria sicer še vedno ni Sofijina oboževalka, jo je pa sprejela v družino, kar je dokazala s povabilom na krst svoje prvorojenke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.